Terug

Volg Shownieuws

Kjeld miste z'n zoontje best wel

Nieuws

8 mrt 2019, 11:31

Kjeld Nuis komt komend weekend in actie in Salt Lake City bij de wereldbekerfinales, waarmee het schaatsseizoen eindigt. Hij hoopt nog op een klapper. Tegen de NOS zegt de schaatser dat hij een 'hectisch seizoen' achter de rug heeft. "Ik had te veel aan mijn hoofd."

Bij de EK sprint ging hij woedend verhaal halen, met draaiende camera's, bij de scheidsrechter toen hij werd gediskwalificeerd en bij de WK afstanden twijfelde Nuis hardop aan zichzelf, nadat hij geen enkele individuele medaille had gewonnen. "Het toont aan dat ik ook maar een mens ben", reageert hij.

De breuk met zijn vriendin Jill speelde Kjeld parten. "Iedereen weet ook wel dat ik uit elkaar ben gegaan met Jil. Dat heeft zeker meegespeeld in mijn gemoedstoestand." Met zijn ex heeft de schaatser een zoon, de 2-jarige Jax. "Ik miste mijn zoontje best wel bij de WK. Dat speelt allemaal mee. Als het gevoel niet honderd procent is, ben ik ook niet helemaal honderd procent."

Kjeld Nuis zou een scheve schaats hebben gereden met een collega. Story-baas Guido den Aantrekker wist onlangs in Shownieuws te vertellen dat het waarschijnlijk gaat om een tien jaar jongere schaatsster...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.