Terug

Volg Shownieuws

Sylvia Sneijder opnieuw opgenomen in ziekenhuis

Nieuws

3 juni 2022, 22:17

Rodney Sneijder heeft helaas een verdrietige update over de gezondheidstoestand van zijn moeder Sylvia. Het broertje van Wesley vertelt aan Shownieuws dat ze opnieuw is opgenomen in het ziekenhuis…

De moeder van oud-voetballer Wesley Sneijder en zijn broers Rodney en Jeffrey blijkt geen longkanker te hebben, maar Non Hogdkin, lymfeklierkanker. Ze is nu met een prednisonkuur begonnen. Dinsdag begint ze met een chemokuur.

Rodney vertelt aan Shownieuws dat het lijkt alsof ze al weken in een nachtmerrie leven. “Ze begint nu veel pijn te krijgen. Dus het is maar beter dat ze nu in het ziekenhuis in goede handen is.”

Het broertje van Wesley gelooft dat het goed gaat komen, want volgens Rodney is Sylvia ‘een taaie. Ook zegt hij dat deze diagnose positiever is dan de diagnose longkanker.

In mei liet Sylvia aan Shownieuws weten dat ze in Turkije was opgenomen in het ziekenhuis. Helaas kon ze niet meteen naar Nederland vliegen, want ze kreeg geen toestemming van de artsen. Gelukkig mocht ze een paar dagen later alsnog uit Turkije vertrekken.

Grote teleurstelling voor Sylvia Sneijder na ziekenhuisopname
1:10
Grote teleurstelling voor Sylvia Sneijder na ziekenhuisopname

De moeder van Wesley, Rodney en Jeffrey kan rekenen op veel steun van haar familie. Ook haar kleinzoon Xess Xava heeft haar eerder deze week nog in het ziekenhuis opgezocht:

Xess Xava bezoekt zieke oma
0:09
Xess Xava bezoekt zieke oma

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.