Terug

Volg Shownieuws

Verdrietig nieuws voor familie Kluivert

Nieuws

28 aug 2022, 11:03

Verschrikkelijk nieuws voor familie Kluivert. Rossana laat via Instagram weten dat haar vader is overleden aan de ziekte van Parkinson.

"Je bent niet meer daar waar je was maar voor altijd overal waar wij zijn. Je was niet alleen mijn vader en dus familie maar ook deel van ons gezin. Papa ik hou zoveel van jou", schrijft Rossana op Instagram.

Rossana krijgt veel lieve reacties op haar bericht. Zo schrijft Maik de Boer: "Wat een eer dat ik deze mooie lieve energie heb mogen ontmoeten en te zien hoe intens hij van jou en je gezin genoot. Ik wens jou, je broer, Patrick, je kinderen en uiteraard alle nabestaanden kracht en liefde dit verdriet te dragen".

Shane

Naast dat de zoon van Rossana voetballer is, timmert hij ook aardig aan de weg als influencer. Shane is dan ook erg interessant voor veel commerciële partijen. Onlangs tekende hij wel een heel bijzondere sponsordeal, namelijk met Nike! Zie bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.