Terug

Volg Shownieuws

Verdrietig nieuws voor YouTuber Dee

Verdrietig nieuws voor YouTuber Dee

Nieuws

23 juli 2022, 12:18

Influencer Dee van der Zeeuw (24) maakt verdrietig nieuws bekend op haar Instagram. De YouTuber en ex van Enzo Knol laat weten dat het hondje van haar ouders opnieuw een tumor op zijn lever heeft.

Het hondje is al 12 jaar. "De afgelopen twee weken sliepen we bij pap en mam in huis om op deze grote beer te passen", vertelt Dee. "Aangezien deze ouwe bok (12 jr) niet zo relaxed is bij ons in huis, gingen we lekker bij hem in huis zodat hij op zijn gemak is.

De zwangere YouTuber, die eigenlijk Demira van der Zeeuw heet, laat weten dat het verder goed met de hond gaat. "Hij is flink wat kilo's kwijt maar nu hij speciaal voer heeft gaat hij weer als een speer."

Dee, die op dit moment al ver in haar zwangerschap is en haar kindje in september verwacht, sprak open over de drie miskramen die ze heeft gehad. Meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

(Bron: Instagram dee)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.