Terug

Volg Shownieuws

Verdrietige Miss Montreal baalt enorm: 'Het spijt me'

Nieuws

28 mei 2022, 13:58

Miss Montreal moet tot haar grote spijt optredens afzeggen. Op Instagram deelt ze hoeveel pijn dit haar doet...

"Hoe graag ik ook wil, en wij allemaal, ik had afgelopen week een dikke griep te pakken met een keelvirusinfectie", verklaart ze haar afwezigheid op enkele concerten. "Mijn stem was helemaal weg en heb gisteren nog geprobeerd te zingen op Oerrock. Dat ging nog net, maar ik moet goed voor mezelf zorgen, en dat betekent dat we helaas op doktersadvies de shows van vanavond en morgen moet cancellen."

"Ik moet even op adem komen en mijn stem terug krijgen", vervolgt de zangeres. "Ik ben verdrietig en baal enorm en wil geen watje zijn en niemand teleurstellen, maar ik moet gewoon toegeven dat ik even heb verloren van deze drukke periode."

Ze vraagt om begrip van haar fans. "Hopelijk begrijpen jullie dit en kunnen we alles snel inhalen. Ik ben dankbaar voor alles. Het spijt me lieve mensen. Tot heel snel."

Sanne Hans, zoals Miss Montreal in het echt heet, trad eind april en mei nog vele malen op bij Vrienden van Amstel LIVE. Deze editie bestond uit maar liefst twaalf concerten. Onder anderen Guus Meeuwis, DI-RECT, Nick & Simon, Chef’Special, Typhoon, Willeke Alberti en Suzan & Freek traden op.

In de video bovenaan deze pagina bekijk je de aankondiging van de terugkeer van Vrienden van Amstel LIVE van 2022 door Nick en Simon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.