Terug

Volg Shownieuws

Verdrietige Sonja Bakker reageert na kritiek op gewicht

Verdrietige Sonja Bakker reageert na kritiek op gewicht

Nieuws

20 sep 2020, 21:21

Sonja Bakker heeft in een erg verdrietig bericht gereageerd op de kritiek van volgers op haar gewicht. Veel 'fans' noemen haar te dun en Sonja erkent dat ze dit misschien ook wel is. De reden is echter zeer triest...

"Lieve volgers, vanmorgen postte ik een foto dat ik heel happy ben", begint ze haar openhartige verhaal op Instagram. "Ik heb heerlijk 10 kilometer gelopen met mijn dierbaren. Heel veel mensen vinden mij blijkbaar op dit moment te dun en te mager..." Sonja doelt op de onderstaande foto.

"Ik kan jullie zeggen, verdriet gaat je niet in je koude kleren zitten", verklaart ze haar gewichtsverlies. "Inderdaad, ik ben afgelopen maanden een paar kilo afgevallen. Mijn vader (en beste vriend) is 2 maanden geleden overleden. Wij hebben hem een jaar lang dag en nacht verzorgd met zoveel liefde." "Door al het verdriet wat een plekje moet krijgen ben ik juist gaan wandelen met mijn hond en familie in de natuur. En inderdaad, geen trek in eten en tranen met tuiten", schrijft de dieetgoeroe met enkele verdrietige emoji. "Ik vind dat ik dat even met met jullie moet delen." "PS. Deze foto is een half jaar geleden genomen, voordat mijn vader is overleden. Maar evengoed maken we met onze lieve kinderen het beste ervan. Ik wil iedereen steunen die iemand is verloren in deze tijd. Alles heeft tijd nodig", sluit Sonja af.

Theo

Sonja's vader is in juli op 76-jarige leeftijd overleden. Sonja deelde het verdrietige nieuws zelf op Instagram. "Er is een legendarische man heengegaan", schreef ze haar bericht. "Mijn lieve, positieve, gastvrije, Bourgondische, levenslustige, ondernemende pappa is er niet meer."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.