Terug

Volg Shownieuws

Verklapt Arjan einde MAFS-huwelijk?

Nieuws

10 feb 2022, 10:53

Het lijkt er steeds meer op dat het MAFS-huwelijk tussen Arjan en Maurice is gestrand. Arjan lijkt op Instagram een boekje open te doen over hun huwelijksstatus.

Onlangs reageerde Arjan uitgebreid op Instagram over zijn grote MAFS-avontuur. Zo schreef hij onder meer: "(...) Het was een sprong in het diepe... en wat hebben wij snel moeten leren zwemmen.." Als iemand hem prijst omdat hij zich volgens deze volger zo kwetsbaar opstelt, reageert Arjan: "In het avontuur stappen met de hoop dat het fantastisch wordt, was wat ik en wij zo graag gehoopt hadden. Het loopt soms onverwacht totaal anders, dat is zoals het gegaan is. Maar alles met wederzijds respect."

Toch hebben Arjan en Maurice volgens hem wel heel goed contact, want aan een andere volger laat hij weten: "Maurice en ik spreken elkaar elke dag! En hij is ook een enorme lieverd!!" En: "Maurice is een ontzettende beschaafde elegante en intelligente man. En begripvol is hij ook! Ik ben blij hem in mijn leven te hebben, samen zijn wij trots op ons avontuur. Liefde zoeken en vinden is iets heel bijzonders en het kan op heel veel verschillende manieren!"

Afgelopen dinsdag werd er tijdens de uitzending van Married At First Sight volop getwitterd over Arjan en Maurice. Menig kijker vond het ongemakkelijke tv. "In tijden niet zoveel ongemak gezien", schreef een iemand. En een ander: "Wat is dit pijnlijk zeg..." Al weken gaan er geruchten dat de twee niet meer bij elkaar zijn.

Rein en Lars

Eerder vertelden Rein en Lars, kandidaten van het vorige seizoen van Married At First Sight, aan Shownieuws wat zij van de nieuwe deelnemers vinden. Al hun uitspraken zijn in de video bovenaan de pagina te zien.

Perfecte Match

Voor alle vrijgezellen onder ons, in onderstaande video geeft expert Eveline aan waar jij op moet letten bij het vinden van jouw perfecte match:

Zó vind jij jouw match volgens MAFS expert Eveline Stallaart
0:27
Zó vind jij jouw match volgens MAFS expert Eveline Stallaart

(foto: Instagram Arjan Bomekamp)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.