Terug

Volg Shownieuws

Verklapt Dave Roelvink geslacht van baby?

Verklapt Dave Roelvink geslacht van baby?

Nieuws

1 mei 2021, 21:33

Het zijn mooie tijden voor Dave Roelvink. De ruzie met zijn broertje Donny is bijgelegd en zijn vriendin Jazzlyn is in november uitgerekend van hun eerste kindje. Dave bereidt zich goed voor op het vaderschap, zo is op social media te zien. Maar het lijkt er ook op dat hij per ongeluk het geslacht van de ongeboren spruit verklapt...

"Me meissie is al een fotoboek aan het maken voor die kleine", vertelt Dave in een video op Instagram. Op de beelden zijn prachtig lieve kiekjes te zien van de Roelvink-telg en 'zijn meissie'. "Is toch leuk dat ze er later in kan kijken."

En door die laatste zin gaan Dave zijn volgers los. Hij zegt namelijk "ze", dus zou dat betekenen dat hij en Jazzlyn een meisje krijgen?

Foutje?

Dave heeft de commotie meegekregen en reageert een paar uur later op het geplaatste filmpje. "Ik wordt beladen met berichten, want ik zeg blijkbaar 'ze'. Maar ik weet nog niet wat het wordt. Volgende week pas. Op 10 mei weten we het", aldus Dave. Het hele verhaal is bovenaan dit artikel te zien.

Moeder Lucienne

De moeder van de gebroeders Roelvink, Lucienne, is maar al te blij met het babynieuws en de hereniging. Hoe Lucienne reageert op dit nieuws en meer vertelt ze aan Bart Ettekoven en Dyantha Brooks in de Shownieuws Podcast die hieronder te beluisteren is.

Bron video: Instagram / Dave Roelvink

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.