Terug

Volg Shownieuws

Verklapt: You krijgt derde seizoen

Verklapt: You krijgt derde seizoen

Nieuws

30 dec 2019, 12:01

Goed nieuws voor alle fans van de de Netflix topper You. Seizoen twee is nog maar net uit en nu al zijn de makers bezig met een derde seizoen. De Amerikaanse acteur Penn Badgley (Joe Goldberg) heeft bevestigd dat seizoen drie alweer in de maak is...

Het tweede seizoen staat nog geen week op Netflix, maar nu kunnen de fans zich al verheugen op een vervolg van het verhaal. Fans hebben de afgelopen week de hitserie kunnen bingen en kunnen nu dus ook alweer uitkijken naar het derde seizoen!

Het tweede seizoen van You eindigde met veel verwachtingen voor een vervolg, alleen was dit tot maandag aan toe nog niet bevestigd. Gelukkig verloste hoofdrolspeler Penn Badgley alle fans uit hun lijden door per ongeluk, in een interview met Entertainment Tonight, seizoen drie te bevestigen. Wanneer de acteur spreekt over een personage uit de serie verklapt hij het goede nieuws: "Ze lijkt niet op hetzelfde soort roofdier als ik ben. Ze lijkt niet op degene die ze is in seizoen drie...," vertelde de 33-jarige acteur, voordat hij besefte wat hij had verklapt. Badgley sloeg zichzelf meteen voor zijn kop om zijn fout.

Over een releasedatum of de inhoud van het nieuwe seizoen is nog niks bekend. Penn wist daarom niets te vertellen over wat er gaat gebeuren in het derde seizoen. Wel vindt hij dat zijn eigen personage moet worden gestraft. "Wat betekent dat? Moet hij de gevangenis in? Of betekent het dat hij dood moet? Ik weet het niet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.