Terug

Volg Shownieuws

Verloofde Thierry Baudet openhartig over kinderwens

Nieuws

5 feb 2020, 14:13

Thierry Baudet is tot over zijn oren verliefd op zijn verloofde Davide Heijmans. De twee zijn sinds de zomer van 2018 samen en zelfs al verloofd. Davide weet zeker dat Thierry dé ware is voor haar en heeft grootse plannen voor de toekomst.

In een interview met de Story vertelt ze openhartig over haar leven naast de politicus. Aangezien Rutte geen vrouw heeft, lijkt Davide het leuk om de nieuwe 'first lady' te worden in Nederland. "Het zou mooi zijn als Thierry minister-president wordt en ik hem dan mag ondersteunen. Dan hebben we naast Máxima eindelijk nóg een vrouw om naar te kijken. Maar ik word niet voorbereid op een eventuele rol als first lady. Ik ben daar niet mee bezig. Ik zie wel hoe het loopt." Davide studeert momenteel nog psychologie, maar daarna gaat ze full-time verder als fotograaf. Bekijk hierboven hoe haar laatste expositie eruit zag.

Ondanks dat de twee verloofd zijn gaat het nog wel even duren voordat er een bruiloft komt. "Thierry en ik hebben nog geen huwelijksdatum gepland. Maar we zijn al wel met de voorbereidingen bezig. We gaan niet stiekem trouwen en kondigen ons huwelijk van tevoren aan." De brunette weet nog niet of het in Nederland of in het buitenland zal plaatsvinden.

Eén ding weet Davide wel zeker: met Thierry wil ze een gezin gaan stichten. "Ja, ik wil kinderen met Thierry, natuurlijk!" Ondanks dat het koppel allebei barst van de ambitie, zal dit onderwerp altijd op één staan. "Het is niet zo dat mijn carrière voorrang heeft. Familie is voor mij het allerbelangrijkst!"

Eerder zagen we al hoe Thierry zijn geliefde in het zonnetje zette.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.