Terug

Volg Shownieuws

Verloofde Thierry Baudet reageert op turbulente week

Verloofde Thierry Baudet reageert op turbulente week

Nieuws

28 nov 2020, 20:28

De verloofde van Thierry Baudet, de 24-jarige Davide Heijmans, laat voor het eerst van zich horen na de turbulente week van de politiek leider. "Het doet me enorm verdriet wat er momenteel om me heen gebeurt...", aldus Davide.

Op social media deelt Davide, die werkzaam is als fotografe, een zwart-wit portret. Ze schrijft daarbij: "Geen mascara of masker. Het doet me enorm verdriet wat er momenteel om me heen gebeurt... Gelukkig is er enorm veel steun en natuurlijk steun ik mijn lieve Thierry ook volledig. Ik heb het volste vertrouwen in de toekomst! Deze crisis maakt ons alleen maar sterker. We komen hier weer bovenop!"

De volgers van Davide steunen de fotografe, zo sturen veel mensen haar een hartje. Iemand schrijft: "Davide, vanuit Ommen heel veel wijsheid voor jullie beiden gewenst. Ook ik steun Thierry en vind het vreselijk wat er gebeurd!" Nog iemand anders schrijft: "Prachtige foto, van een prachtige vrouw! Fijn dat Thierry zo'n fijne support aan zijn zijde heeft! Dat houdt hem op de been. Ik ben en blijf ook zeker #teamthierry".

Onrust

Het is een hectische week voor Thierry Baudet. Een aantal FVD-kopstukken uitte eerder felle kritiek nadat er opnieuw antisemitische en homofobe berichten waren opgedoken van leden van JFVD, de jongerenvereniging van de partij. Zij eisten onder meer het vertrek van JFVD-voorzitter Freek Jansen. Thierry wilde Jansen niet laten vallen.

Maandag maakte Thierry op Twitter bekend zich terug te trekken als partijleider, om zich twee dagen later te melden als kandidaat voor zijn eigen opvolging. Thierry zag vervolgens een groot aantal leden na jaren van samenwerking uit de partij stappen. Het conflict tussen Thierry en de partij loopt nog steeds. Twee bestuursleden, Lennart van der Linden en Rob Rooken, hebben Baudet vrijdag als bestuurder van de vereniging uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.