Terug

Volg Shownieuws

Verloren aflevering Bassie en Adriaan op YouTube

Verloren aflevering Bassie en Adriaan op YouTube

Nieuws

29 mrt 2019, 07:33

VLAARDINGEN - Bassie en Adriaan plaatsen vrijdag een ‘verloren’ aflevering van hun beroemde serie Het Geheim van de Sleutel uit 1978 op hun YouTube-kanaal. Het gaat om een aflevering waarvan de originele filmrol na één keer uitzenden zoek is geraakt. Het enige wat ervan is overgebleven is een kopie op videoband.

“De kwaliteit is helaas niet goed genoeg om uit te brengen op dvd”, vertelt Aad van Toor. “Gelukkig kunnen we nu via ons YouTube-kanaal de aflevering toch aan iedereen laten zien. Het gaat om een unicum.”

Met het plaatsen van de aflevering vieren Bas (83) en Aad (76) van Toor dat zij 100.000 abonnees en meer dan 70 miljoen views hebben behaald op hun eigen YouTube-kanaal. Dagelijks worden de video’s van het duo nog duizenden keren bekeken. Het aantal views groeit maandelijks zelfs met ruim 3 miljoen hits.

Plaaggeest

Ook op iTunes en Spotify wordt nog massaal geluisterd naar de liedjes van het tweetal. Bas en Aad van Toor braken in de jaren zestig door als acrobatenduo The Crocksons en reisden de hele wereld over met hun stoelenact. Vervolgens ging ze als Bassie & Adriaan verder.

De twee waren 35 jaar lang te zien in een groot aantal televisieseries, waaronder De Plaaggeest, De Diamant en Het Geheim van de Sleutel. Onlangs kwam er een grote box uit met alles wat Bas en Aad van Toor ooit voor televisie hebben gemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.