Terug

Volg Shownieuws

Vernedering voor 'irritante' Wesley Sneijder?

Nieuws

12 dec 2022, 23:15

Vier oud-voetballers zijn dit jaar in de race voor de Loden Leeuw, de prijs voor de irritantste BN'er in een reclame. Het gaat onder andere om Veronica Offside-gezicht Wesley Sneijder.

Samen met Wim Kieft, Sjaak Swart en Andy van der Meijde was Wesley te zien in de BetCity-reclame. Andere nominaties voor irritantste BN'er gingen naar Frank Lammers (Jumbo) en Alex Klaasen (Lidl).

De nominaties werden maandagavond bekendgemaakt in het AVROTROS-programma Radar. Voor de Loden Leeuw voor de irritantste reclame van het jaar is ook een gokreclame genomineerd, namelijk die van Koning Voetbal. De andere twee commercials die kans maken op de prijs zijn Plameco Plafonds en supermarkt Lidl.

Kijkers kunnen stemmen tot en met 18 december via de website van de Loden Leeuw. De winnaar wordt 19 december bekendgemaakt in Radar. Vorig jaar werd Henny Huisman uitgeroepen tot meest irritante BN'er en won beveiligingsbedrijf Verisure de prijs voor het irritantste spotje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.