Terug

Volg Shownieuws

Verrassende update over bizar ongeluk Manuela Kemp

Verrassende update over bizar ongeluk Manuela Kemp

Nieuws

30 sep 2020, 23:17

Een nieuwe ontwikkeling in de zaak van het bizarre ongeluk van Manuela Kemp!

Zij is donderdag met haar scooter gewond geraakt aan haar kin en nek, nadat zij naar eigen zeggen werd geraakt door een draad die over een fietspad was gespannen. Maar dat verhaal blijkt dus iets anders in elkaar te zitten.

De voormalig zangeres en oud-Eigen Huis en Tuin-presentatrice vertelde vrijdag in haar radio-uitzending dat zij aangifte had gedaan en de politie haar vertelde dat zich al een groot aantal slachtoffers heeft gemeld. "Er was een onzichtbare draad over het fietspad gespannen die recht in mijn nek kwam", aldus Kemp. "Ik ben heel ernstig gevallen. Er loopt blijkbaar iemand in Hilversum die het leuk vindt om dit soort draadjes over fietspaden te spannen."

Maar volgens de politie is dit niet het werk van een veelpleger geweest. Op camerabeelden is te zien dat Manuela in een voetgangersgebied rijdt en dat met het gespannen draad een terras is afgeschermd, bevestigt de politie aan Shownieuws na berichtgeving van De Gooi- & Eemlander. Het is dus een ongeluk geweest en geen sprake van kwade opzet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.