Terug

Volg Shownieuws

Verschrikkelijk nieuws voor EOTB-ster en vriendin

Verschrikkelijk nieuws voor EOTB-ster en vriendin

Nieuws

21 juli 2023, 14:16

Ex on the Beach-ster Dion en zijn vriendin Destiny hebben verschrikkelijk nieuws te verwerken. Zo waren de twee in verwachting van hun eerste kindje samen. Maar het blijkt helemaal mis te zijn met het kindje, en daarom zal het weggehaald moeten worden. Dit laten de twee weten in een vlog op YouTube.

Het stel was door het dolle heen, zo verschenen er donderdagavond prachtige foto’s van het stel, samen met zoontje Eli uit een eerdere relatie van Destiny, waarmee ze de zwangerschap aankondigde.

Op dat moment weten zij nog niet welk nieuws hen later te wachten staat. Het nieuws wordt vrijdag duidelijk aan het einde van de vlog van Destiny. Daar verschijnt namelijk de volgende tekst: “Deze vlog is een maand geleden opgenomen! Wij willen niet gefeliciteerd worden, omdat ons kindje niet goed is."

Dion was in 2022 een van de exen die de zee uit kwam in het zevende seizoen van Ex on the Beach. Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach net voorbij. Hieronder zie je een aantal deelnemers uit het afgelopen seizoen.

Deelnemers over nieuw seizoen Ex On The Beach
6:56
Deelnemers over nieuw seizoen Ex On The Beach

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.