Terug

Volg Shownieuws

Viktor Brand vertelt hoe het gaat met Mr. Frank Visser na verlies van zijn vrouw

Nieuws

2 okt 2024, 14:23

Mr. Frank Visser moest dit jaar, na een huwelijk van 45 jaar, afscheid nemen van zijn vrouw Margot. Viktor Brand vertelde woensdagavond aan de tafel van Shownieuws hoe het nu met de weduwnaar gaat (zie video).

Vorig jaar bracht Frank al een boek uit over het leed van zijn partner, die aan de ziekte van Alzheimer leed. "Wat had ik graag gewild dat ik degene was die door deze ziekte werd getroffen. Maar het lot besloot anders. Mijn liefste vrouw Margot was het slachtoffer."

Televizier onthulde destijds dat Margot op dat moment al niet meer thuis woonde, maar in een verzorgingstehuis gespecialiseerd in dementiezorg verbleef. "Volgens Mr. Visser was het afscheid hartverscheurend" (zie video hieronder).

Verdrietig nieuws voor Mr. Frank Visser
0:30
Verdrietig nieuws voor Mr. Frank Visser

In De Coen en Sander Show op JOE vertelt Viktor hoe het met zijn collega gaat. “Met Mr. Visser gaat het hartstikke goed. Zoals je je kunt voorstellen: als je zo lang met iemand samen bent geweest, ben je daar heel verdrietig om. Hij is natuurlijk 73, maar hij kiest er vrijwillig voor om dit te blijven doen.”

Volgens Viktor zijn de opnames van het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak ook een soort afleiding. Viktor: “Juist omdat hij het zo leuk vindt, en omdat hij het fijn vindt om met een jong team aan het werk te blijven. Ook na deze verdrietige situatie heeft hij ervoor gekozen om zo snel mogelijk weer de afleiding op te zoeken. Dit is wat hij het liefste doet; hier wordt hij blij van.”

Woensdagavond is Viktor Brand te gast bij Shownieuws om te praten over zijn programma Een Plek Onder de Zon én het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak (zie onderstaande video). Te zien om 23.00 uur op SBS6.

Eerste beelden gloednieuw seizoen Mr. Frank Visser
1:03
Eerste beelden gloednieuw seizoen Mr. Frank Visser

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.