Terug

Volg Shownieuws

Adam Curry vraagt Tina ten huwelijk

Nieuws

19 sep 2018, 08:12

Adam Curry is op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Tina Snider. De radiomaker haalde alles uit de kast met een romantisch aanzoek in het prachtige Italië. Zijn kersverse verloofde deelt beelden van het moment suprême. Dat meldt Story woensdag.

Romantisch aanzoek De radiomaker vroeg zijn vriendin ten huwelijk tijdens een romantisch diner in Italië, compleet met kaarslicht, rozen en vioolmuziek. Op de beelden is te zien dat Tina volmondig ja zegt. "Compleet verrast en ongelooflijk verliefd", laat de verloofde van Adam weten. "Een geweldig romantisch aanzoek." Wanneer de verloofden in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend.

Derde huwelijk Adam en Tina zijn sinds 2015 bij elkaar. Het stel heeft elkaar ontmoet via Tina's werk bij het Ronald McDonald Kinderfonds in de Verenigde Staten, een fonds dat door Adam wordt gesteund. Het wordt het derde huwelijk voor Adam. Hij was eerder getrouwd met Patricia Paay, met wie hij dochter Christina kreeg. Zijn huwelijk met Micky Hoogendijk strandde in december 2014.

https://www.instagram.com/p/BnpD14EFRja/?utm_source=ig_embed https://twitter.com/GdenAantrekker/status/1042297257972957184

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.