Terug

Volg Shownieuws

Femke Halsema bekogeld met bier tijdens huldiging Ajax

Femke Halsema bekogeld met bier tijdens huldiging Ajax

Nieuws

16 mei 2019, 18:01

Burgemeester Femke Halsema werd tijdens haar korte speech - zoals gebruikelijk - uitgefloten. Ook werd ze bekogeld met blikjes bier. Ajax-directeur Edwin van der Sar en Matthijs de Ligt wisten nog net een en ander op te vangen dat naar het podium werd gegooid.

''Ajacieden, spelers, namens Amsterdam zeg ik: jullie zijn de hoop voor zoveel jongeren”, begon Halsema - met Ajax-sjaal om haar nek - haar speech. ''Jullie hebben laten zien dat je met talent, ambitie en heel hard werken alles kan bereiken. Wij zijn trots op jullie. En op onze supporters.''

Op een bomvol Museumplein is Ajax donderdag gehuldigd voor de 34e landstitel. Een uitzinnige menigte verwelkomde de spelers, die rond 16.45 uur op het podium kwamen. De kampioenen brachten een eerbetoon aan Abdelhak Nouri, wiens vader en broer uit handen van aanvoerder Matthijs de Ligt de beker en schaal kregen.

Het Museumplein in Amsterdam was helemaal vol en werd rond 16.00 uur afgesloten. Volgens de presentator van de huldiging waren er 100.000 supporters op het rood-wit gekleurde plein.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.