Terug

Volg Shownieuws

Vijfde seizoen voor Mocro Maffia

Nieuws

17 mrt 2022, 23:12

De Videolandserie Mocro Maffia krijgt een vijfde seizoen. Achmed Akkabi draagt zijn werk als creative producer, dat hij sinds het eerste seizoen doet, echter over aan iemand anders. Wel schrijft hij mee aan het nieuwe seizoen.

Het nieuwe seizoen is in 2023 te zien op Videoland. "Allereerst had ik nooit durven dromen dat er ooit een seizoen 5 zou komen van deze serie, de dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft meegewerkt", zegt Akkabi in een reactie. Victor D. Ponten neemt zijn rol van creative producer over. "Victor zal het stokje van creative producer voor het komende seizoen van mij overnemen, zodat de cirkel mooi rond is. Bij seizoen 1 werd ik immers zelf ingebracht als nieuwe creative. Ik blijf wel betrokken als één van de schrijvers."

Mocro Maffia is sinds 2018 te zien op Videoland en is sindsdien enorm populair. De laatste aflevering van het vierde seizoen was donderdag te zien. Onder anderen Walid Benmbarek, Oussama Ahammoud, Robert de Hoog, Mandela Wee Wee en Bilal Wahib spelen of speelden in de serie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.