Terug

Volg Shownieuws

Viktor Verhulst deelt eerste foto met vriendin

Viktor Verhulst deelt eerste foto met vriendin

Nieuws

16 feb 2021, 18:54

Viktor Verhulst is met zijn hoofd in de wolken en iedereen mag het weten! De zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst deelt zijn allereerste foto met nieuwe liefde Sarah.

Het is hartstikke 'Instagram official' tussen het tweetal. Zo plaatst Viktor onderstaande foto op het socialemediakanaal, hij plaatst daarbij een hartje.

Het tweetal kan rekenen op veel leuke reacties. Zo schrijft iemand: "Plaatje klopt!". Een andere reactie luidt: "Heel veel liefde voor jullie!" Nog iemand schrijft: "Heel veel geluk samen!"

Vader Gert

Vader Gert bevestigde eerder al de nieuwe liefde van zijn zoon, zoals te zien is in bovenstaande video. "Ik moet zeggen dat Viktor geen vrijgezel meer is. Eindelijk, moet ik zeggen want het begon toch wel lang te duren. Het is een een heel leuke meid. We zijn supertevreden."

Eerder meldden diverse Vlaamse media dat Viktor, de ex van K3-zangeres Marthe, de 21-jarige Sarah Puttemans uit Leuven aan de haak zou hebben geslagen. Sarah en Viktor kennen elkaar al een tijdje, maar vorig jaar zomer zou hij vlinders in zijn buik hebben gekregen. Zij zou eerst nog de boot hebben afgehouden, maar uiteindelijk is ze toch voor zijn charmes zijn gevallen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.