Terug

Volg Shownieuws

Villa van Paul de Leeuw nog steeds te koop

Nieuws

19 sep 2023, 17:51

Afgelopen zomer besloot Paul de Leeuw zijn villa in Blaricum te verkopen. De zanger, die eerder nog flink afviel (zie video), zette zijn huis te koop voor een bedrag van 2.995.000 euro. Hij liet deze week in een interview met Harry Mens weten dat hij vooralsnog geen koper heeft gevonden.

Er zijn wel eventuele kopers geweest, maar die hadden vreemde plannen met de woning. "Er was zelfs iemand die zei: ‘Ik hoef de hele binnenkant niet te zien. Ik leg het gelijk neer'", zegt Paul tegen Harry.

"Dat maakte mij niet uit, maar die man heeft het uiteindelijk niet gedaan. Dat vind ik toch wel weer fijn, want het is best een mooi huis", vervolgt hij.

De zanger is niet de enige die moeite heeft om zijn huis te verkopen in Blaricum. Gordon heeft er namelijk maar liefst acht jaar over gedaan. Als het zo stroef gaat als bij Gordon heeft Paul nog even geduld nodig.

Na 20 jaar neemt Gordon hier afscheid van
1:02
Na 20 jaar neemt Gordon hier afscheid van

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.