Terug

Volg Shownieuws

Viola Holt is de wanhoop nabij

Viola Holt is de wanhoop nabij

Nieuws

9 aug 2019, 23:36

Het zit Viola Holt niet mee. De voormalig presentatrice wordt al een flinke tijd gestalkt door Maarten Meijer, een man die Viola nog kent uit haar tijd bij de 5 Uur Show. De stalking gaat zover dat Viola inmiddels de wanhoop nabij is en besloten heeft aangifte te doen tegen hem.

Viola heeft ooit 12 schilderijen voor Maarten gemaakt en ze waren daarvoor een bedrag van 12.000 euro overeen gekomen, 9000 euro daarvan heeft hij betaald en 3000 euro niet. Maarten daarentegen beweert dat Viola zich niet aan haar afspraken houdt en twee schilderijen te weinig heeft aangeleverd, ook nog een kluis bij hem thuis heeft leeggeroofd met een inhoud van meer dan 128.000 euro aan contant geld, sieraden en een horlogecollectie ter waarde van 20.000 euro. Ook zou Viola volgens hem zich bemoeien met zijn echtscheiding en zijn ex-vrouw helpen met de scheidingsprocedure.

Aan Shownieuws laat Viola weten dat ze er helemaal klaar mee is. "Deze man is een gevaarlijke fantast en er is natuurlijk helemaal niks waar van alle berichten die hij over mij verspreidt", aldus de 70-jarige kringloopmedewerkster.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.