Terug

Volg Shownieuws

Vliegtuighectiek rondom kinderen Dennis Weening: 'Er slapen mensen'

Nieuws

3 aug 2022, 17:18

Dennis Weening (45) ziet met lede ogen aan hoe zijn kinderen de andere passagiers in het vliegtuig wakker houden doordat ze bezig zijn met een heuse 'jamsessie'. De kinderen maken vrolijk een nieuwe hit. Het gezin is onderweg naar huis na een vakantie te hebben gehad op Bali, die een beetje anders verliep dan gepland. Bekijk de jamsessie in de video hierboven!

Dennis bedankte eerder al op ironische wijze zijn volgers voor de steunbetuigingen die het gezin kreeg, aangezien zijn vrouw Stella tijdens de vakantie werd opgenomen in het ziekenhuis wegens een ernstige hernia.

Sterke vrouw De presentator schreef daar toen het volgende over: "Lieve, knappe, sterke Stella. Al 3 jaar verheugen we ons op deze reis naar Bali. Samen met onze lieve vrienden Vincent en Nicole gingen we naar Indonesië waar ook je vader woont met gekke oma Tati. Na een paar prachtige dagen kreeg je door een bergwandeling een verschrikkelijke hernia. Maar eentje die zo erg is dat je niet meer kon lopen of zitten en er zelfs de dokter en het ziekenhuis aan te pas moesten komen. Hopelijk kunnen we dinsdag wel samen terugvliegen, maar wat is dit toch verschrikkelijk kut, want ik heb je nog nooit in zoveel pijn gezien. Toch probeer je er het beste van te maken.. en daarom hou ik zoveel van je. Wat ben je toch ongelofelijk sterk. En deze reis doen we gewoon snel weer over. Respect voor jou schatje. To the moon and back."

Meer hierover is te zien in de video hieronder.

Vrouw Dennis Weening in ziekenhuis
0:20
Vrouw Dennis Weening in ziekenhuis

(Foto en video: instagram dennisweeningofficial)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.