Terug

Volg Shownieuws

Vlog-Knokpartij: YouTubers dagen elkaar uit!

Vlog-Knokpartij: YouTubers dagen elkaar uit!

Nieuws

5 feb 2018, 22:00

Soms vraagt een mens zich misschien af waar je in hemelsnaam dagelijks over moet vloggen... Daar weten de Koningen van YouTube wel raad mee. Denk maar een aan Jake Paul of Logan Paul of KSI.

Maar goed. Ook zij weten het soms niet meer helemaal en dan hoeft er maar iets te gebeuren en je hebt gedonder in de glazen. En in hun geval: een heuse knokpartij - een potje matten, ja, echt en heus boksen zelfs.

Zo'n dikke 5,8 miljoen mensen zagen de match der matchen, de Rumble of YouTube al. Klik hier voor de bokspartij tussen KSI en Joe Weller. KSI ging er met de zege vandoor, dat verklappen we alvast.

En na de match daagt KSI maar meteen andere topvloggers uit. De broertjes Paul mogen klappen komen incasseren. En ondertussen laat Joe Weller weten hoe het met hem is na de verloren partij...

Nu laten die Paul-tjes zich ook niet zomaar uitdagen natuurlijk. Dus daar was meteen voer voor een nieuw vlog van Jake, met daarin ook rolletjes voor pa en broerlief. Het komt erop neer: KSI gaat néér!

Dat is weer koren op de molen voor KSI. Hem niet kennen? Ha, gozer! Jake Paul volgt hem zelfs op Twitter. En "je wordt sneller gedropt dan Disney" Jake Paul was eerst namelijk acteur bij Disney en die hebben het contract verbroken, mede door zijn gedrag. Au, zo wordt het spelletje lekker dirty gespeeld, al voordat ze een stap in de ring gezet hebben! https://twitter.com/KSIOlajidebt/status/960216676078882816

Het lijkt wel een soapserie, maar het mooiste is: wordt vervolgd! Want we kennen allemaal wel disstracks op YouTube, maar het echte knokken tot aan blauwe ogen aan toe, dat is toch wel andere koek!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.