Terug

Volg Shownieuws

Volgers boos op Famke Louise: 'Wat triest dit'

Nieuws

8 juli 2024, 11:07

Famke Louise houdt de gemoederen flink bezig. Ze deelt een filmpje op Instagram waarop te zien is hoe ze bessen plukt (zie video), en haar volgers vinden dat bizar.

Famke Louise is op dit moment in het buitenland. De zangeres richt zich al een tijdje niet meer op het maken van muziek, maar op het creëren van pikante content. Daar hoort ook een video bij waarop te zien is hoe ze in een badpak bessen uit haar tuin plukt.

"Wtf is dit", reageert een volger op haar video. "Je kan je beter bezig houden met je kind en ophouden met deze onzin", zegt een ander. En dat is niet alles. Het regent werkelijk negatieve reacties op de post die Famke zelf "Smaak naar meer?" noemt.

"Wat triest dit. Echt niet om aan te zien", "How low can you go", en "Echt een levenloze ziel." Famke zelf heeft op dit moment nog niet gereageerd op alle haatberichten.

Ondergoed in de verkoop

Famke Louise maakt al een tijdje pikante content, maar ze heeft nu ook voor het eerst gedragen ondergoed verkocht. Uiteraard reageerde de tafel van VI daarop (zie video hieronder).

Gaat Johan zijn gedragen ondergoed verkopen?
2:55
Gaat Johan zijn gedragen ondergoed verkopen?

"Heb ik laatst voor het eerst verkocht", reageerde Famke op een vraag van een volger over het verkopen van een "gedragen string". Later voegde ze toe dat het ondergoed tussen de 500 en 1000 euro kost. "Hangt af van m'n mood."

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.