Terug

Volg Shownieuws

Volgers stomverbaasd door transformatie Leonie ter Braak

Nieuws

18 aug 2023, 16:41

Leonie ter Braak heeft een transformatie ondergaan. De presentatrice zit een stuk strakker in haar vel en dat laat ze zien op social media. De volgers van de winnaar van Het Perfecte Plaatje (zie video) kunnen het haast niet geloven...

Op Instagram is het ‘rapport’ te zien van Leonie. Ze blijkt 5 kilo te zijn afgevallen en haar vetpercentage is ook met 7 procent gezakt. Daarnaast is haar taille van 82 centimeter naar 74 centimeter gegaan.

"Ik was wel redelijk ‘slank’, maar zeker niet in shape", zegt Leonie er zelf over. "Daarbij had ik een serieuze suikerverslaving. Daar ben ik nu van af en ik ben nu weer blij als ik in de spiegel kijk."

In de reacties is te zien dat mensen het ongelooflijk vinden. "Is dit echt 5x kracht 2x cardio en 1100 calorietjes per dag? Hoe dan denk ik dan?" schrijft iemand bijvoorbeeld. Leonie reageert daarop: "Die 1100 kcal vond ik ook zwaar en gelukkig tijdelijk. Maar gek genoeg was het dus wel te doen."

"Leonie, wat ben jij een doorzetter!" schrijft ook iemand in de commentaren. Anderen reageren bijvoorbeeld "superknap" en "netjes hoor, ziet er goed uit".

Leonie liet zich vorig jaar ook van een andere kant zien. Ze won het RTL-programma Het Perfecte Plaatje, tot grote vreugde van haar kinderen. Dit zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.