Terug

Volg Shownieuws

Voor het eerst duo met zelfde geslacht in Strictly Come Dancing

Voor het eerst duo met zelfde geslacht in Strictly Come Dancing

Nieuws

2 sep 2020, 16:13

Voor het eerst in de geschiedenis van het programma Strictly Come Dancing, in Nederland beter bekend als Dancing with the Stars, krijgt een deelnemer een danspartner van hetzelfde geslacht. De eer gaat naar voormalig Olympisch bokser Nicola Adams in de Britse versie van de show.

Adams was nadat ze was gevraagd om mee te doen zelf degene die de programmamakers voorstelde om geen mannelijke maar een vrouwelijke danspartner voor haar te zoeken. "Ik vind het heel belangrijk. Het is absoluut tijd voor verandering", zei Adams woensdagochtend in het programma BBC Breakfast. "Het is tijd om verder te gaan en meer diversiteit te tonen en dit is een geweldige stap in de goede richting."

De danspartner van Adams is nog niet onthuld. Ze won tijdens de Olympische Spelen in 2012 en 2016 een gouden medaille. Vorig jaar beëindigde ze haar topsportcarrière.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.