Terug

Volg Shownieuws

Voormalig huishoudster Meilandjes: 'Ik heb darmkanker'

Nieuws

15 mrt 2022, 20:09

Nadège Coffinet, de voormalig huishoudster van de familie Meiland, is ernstig ziek, zo laat ze weten aan Privé: "Ik heb darmkanker."

Begin dit jaar vertelde ze al aan Shownieuws dat ze zich niet goed voelde en dat ze zich al grote zorgen maakte, zo is in de video hieronder te zien:

Keert Nadège terug op Chateau Marillaux?
2:32
Keert Nadège terug op Chateau Marillaux?

Vorige week heeft ze de uitslag gekregen en helaas is het dus geen goed nieuws voor de voormalig huishoudster: "Als je dat hoort, is het flink schrikken. Over mijn toekomst is nog weinig duidelijk, ze zijn momenteel nog van alles aan het uitzoeken. Ze kunnen er nog niet veel over zeggen, ook niet in welk stadium het zich bevindt, maar het is een catastrofe. Ik ga ervan uit dat ik chemotherapie krijg en word geopereerd. Begin april krijg ik, onder narcose, opnieuw een colonoscopie. Tot die tijd tast ik in het duister."

Toch wil ze niet bij de pakken neerzitten: "Hopelijk kan ik over een poosje zeggen dat het weer goed met mij gaat. Misschien kan ik tegen die tijd aan de slag bij de nieuwe eigenaar van het kasteel. Momenteel heb ik goede, maar ook slechte dagen", aldus Nadège.

In januari werd bekend dat het Franse kasteel van de Meilandjes eindelijk was verkocht. De nieuwe eigenaar zag het toen wel zitten om Nadège in dienst te nemen...

Meer over de verkoop van het chateau is in de video hieronder te zien:

Meiland-kasteel is eindelijk verkocht
1:45
Meiland-kasteel is eindelijk verkocht

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.