Terug

Volg Shownieuws

Vriend Famke Louise: 'Ze is zo'n goede moeder'

Nieuws

26 jan 2022, 20:14

Oud-voetballer Denzel Slager, de vriend van Famke Louise, is onder de indruk van zijn vriendin als moeder. "Ze is zo'n goede moeder, het lijkt alsof ze het al eerder heeft gedaan", zei Slager in RTL Boulevard.

Het stel verwelkomde zoon Nówie op 9 januari, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina. Met het jongetje gaat het goed. "Hij eet goed, hij slaapt goed", vertelde het koppel in koor.

Famke Louise vindt het moederschap "heel mooi". Ook de bevalling viel haar mee. "Het was echt een supermooie ervaring. Het is echt heel bijzonder."

Het stel maakte in augustus bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. "Hé kleine ,wij houden nu al ontzettend veel van jou", schreef Famke op Instagram. "Wij kunnen niet wachten om je vast te houden. Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word! Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild." Met de onderstaande video maakte de twee de zwangerschap bekend.

Famke Louise zwanger
0:55
Famke Louise zwanger

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.