Terug

Volg Shownieuws

Vriend Maxime Meiland geeft duidelijkheid

Vriend Maxime Meiland geeft duidelijkheid

Nieuws

3 dec 2020, 16:07

Hoewel Leroy, de vriend van Maxime, nu ook deel uitmaakt van de familie Meiland, ziet hij het absoluut niet zitten om ook een prominente rol te krijgen in een eventueel nieuw seizoen van Chateau Meiland.

"Dat is vanuit mijn werk als cameraman ook altijd mijn rol geweest. Ik heb er heel bewust voor gekozen om erachter te staan in plaats van ervoor. Een beetje een bijrol spelen is prima, maar de hoofdrollen zijn toch echt voor die andere drie", vertelt hij aan Privé. "Misschien doe ik in de toekomst wat meer dan nu, maar nooit zo prominent als Maxime. Ik vind het namelijk heel lastig om mijn werk los te laten wanneer ik bij haar ben. Tijdens het draaien kijk ik toch continu hoe ze dat doen en wat ervan gebruikt kan worden. Dat leidt mij meer af dan mijn schoonfamilie.”

In de leader van het kijkcijferkanon zitten ook dronebeelden die hij gemaakt heeft. Maar zelf zal hij er ook nooit in te zien zijn. "Ik ga ook zeker niet in de leader. Dirk Hoogstraten, de vriend van Montana, zit er ook niet in. De kijkers zien toch het liefst de anderen, denk ik."

Maxime zegt hierover: "Dit programma is enig, maar alles houdt een keer op. Als we echter nog een aantal jaar doorgaan, dan zie ik het wel voor me dat ook Dirk en uiteindelijk Leroy er meer bij betrokken worden. Misschien worden we dan wel een soort tweede Pfaffs ofzo." Maar zou de kijker een romantische verhaallijn juist niet omarmen? "Misschien moeten we dan maar onze eigen reallifesoap met z’n tweetjes starten, haha", aldus Leroy.

Of er een nieuw seizoen komt van Chateau Meiland, is nog niet bekendgemaakt. Wel keren de Meilandjes rond de feestdagen terug bij SBS6 met 4 kerstspecials: op 22 en 23 december en op kerstavond komt er zelfs een dubbele aflevering.

Meilandjes krijgen weer kerstspecial
0:33
Meilandjes krijgen weer kerstspecial

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.