Terug

Volg Shownieuws

Vriendin Bram Krikke raakt gewond bij ongeluk

Vriendin Bram Krikke raakt gewond bij ongeluk

Nieuws

30 apr 2021, 22:31

Didi, de vriendin van Bram Krikke, is gewond geraakt bij een ongeluk met haar scooter. Op Instagram vertelt ze hoe het nu met haar gaat...

"Hi guys! Ondanks alles gaat het momenteel goed", schrijft Didi, zelf ook goed voor meer dan 150.000 volgers. In haar Instagram Stories was er al langer te zien dat ze niet goed ter been was, dus kreeg ze veel vragen van bezorgde fans. "Ik krijg nog veel vragen wat er precies gebeurd is. Ik heb een ongeluk gehad met de scooter."

"Na meerdere scans en röntgenfoto's bleek dat mijn kruisbanden gescheurd waren en een breuk in m'n knie", vervolgt ze. "Geen pretje, maar ik word spoedig geopereerd gelukkig. Het wordt effe kut, maar na regen komt zonneschijn zeggen ze hé!"

"Bedankt voor alle lieve DM's en een dikke shout-out naar al mn lieve vrienden en familie die me een hart onder de riem steken (Zoals deze gek in de video 🤣🤣)", schrijft ze bij de onderstaande beelden. "Humor lost niet alles op, maar wel een heleboel. Love you guys!"

Didi is inmiddels alweer een aantal jaar gelukkig met Bram Krikke. In de video hieronder is te zien hoe hij haar voorstelde aan het grote publiek in een hilarische speech.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.