Terug

Volg Shownieuws

Vriendin Jan Dulles na overlijden dochtertje: 'Wat had ik verkeerd gedaan?'

Nieuws

29 okt 2021, 17:35

Caroline Mol, de vriendin van Jan Dulles, is op dit moment zwanger van haar derde kindje. En hoewel het een mooie tijd is, heeft Caroline nog altijd veel verdriet om hun overleden dochtertje Donna. In Kek Mama doet ze nu een hartverscheurende bekentenis over deze donkere bladzijde uit haar leven.

Donna was drie maanden oud toen ze overleed. Het pasgeboren meisje van Caroline en Jan had een scheurtje in haar middenrif, waardoor haar maag, darmen en longen waren verschoven. "Op de plek waar ze hadden gereanimeerd, zat haar hartje allang niet meer. Ze had geen schijn van kans gehad dit te overleven", vertelt Caroline.

Na het overlijden van Donna had de Volemdamse het gevoel te hebben gefaald. "Ik voelde een intens verdriet en het gevoel dat ik als moeder gefaald had", onthult ze. "Wat had ik verkeerd gedaan? Was mijn borstvoeding niet goed geweest? Het pruimensap?"

Derde kindje

Vlak na het vreselijke verlies werd Caroline al snel zwanger. En het was Jan die als eerste over een derde kindje begon. "Dat vond ik zo ontzettend lief van hem. Hij had nooit eerder zo sterk zijn gevoel geuit. Tegelijkertijd was het heel dubbel om na drieënhalve maand alweer zwanger te zijn."

Dubbel gevoel

Onlangs sprak Shownieuws met Caroline, die vertelde nog altijd een dubbel gevoel bij de zwangerschap: "Het is heel dubbel natuurlijk, maar we zijn er heel blij mee." Maar "het verdriet is natuurlijk nog heel dichtbij", aldus de vriendin van Jan. Het hele gesprek met Caroline is in de video bovenaan te zien.

Jan en Caroline verwachten in december hun dochtertje. Het is dan exact een jaar nadat hun dochtertje Donna na slechts drie maanden overleed.

(bron foto: Instagram / Jan Dulles)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.