Terug

Volg Shownieuws

Vriendin Juvat Westendorp: 'Hij is zo gek als een deur'

Nieuws

17 aug 2021, 22:48

Sinds kort is Juvat Westendorp weer gelukkig in de liefde. Vorige maand schreeuwde hij op Instagram van de daken hoe erg hij wel niet verliefd is op zijn prachtige Ruby. Alleen laten de vlinders in Juvats buik hem wel hele gekke dingen doen...

Dat onthult Ruby tijdens de première van de film Niks Vreemds Aan. Juvat speelt in de film namelijk een scène waarin hij naakt op het balkon staat en volgens het kersverse liefje van de acteur doet hij dat vaker.

"Hij doet wel meer gekke dingen", vertelt Ruby lachen aan Shownieuws. "Hij is zo gek als een deur." Wat die dingen zijn, houden de twee liever voor zichzelf. Het gesprek met de tortelduifjes zie je in de video bovenaan deze pagina.

Onlangs ging Shownieuws-verslagever Thom Goderie op bezoek bij Juvat. In de online-serie Bekend in de buurt sprak de acteur openhartig over zijn grootste dromen en showde hij zijn hoedencollectie. Je ziet het in de video hieronder.

Bekend in de Buurt met Juvat
9:10
Bekend in de Buurt met Juvat

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.