Terug

Volg Shownieuws

Vriendin Luca Borsato: 'Ik geef het op'

Nieuws

12 jan 2022, 20:28

Daisy, de vriendin van Luca Borsato, geniet samen met haar liefje van een vakantie in Italië. Maar daar aangekomen moet haar iets van het hart: stoppen met alcohol drinken valt haar zwaarder dan gedacht.

"Dry January", schrijft Daisy bij een een foto op Instagram. "De langste twee dagen van mijn leven". Op het kiekje zien we Daisy met een glas rosé in haar hand. "Wie heeft er ook al opgegeven?", schrijft ze erbij.

Eerder liet Daisy aan Shownieuws weten dat het stel van plan is om binnenkort samen te gaan wonen. "We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden." Luca zei eerder over samenwonen met Daisy: "Alles op z'n tijd. We zijn lekker veel samen en dat voelt heel erg goed. Dus dit gaat zeker in de toekomst gebeuren."

Douchen

Luca en Daisy laten de laatste weken vaak zien stapelverliefd op elkaar te zijn. Dit zie je bijvoorbeeld in de video bovenaan de pagina.

In het fragment is te zien dat Luca en Daisy het hartstikke gezellig hebben onder de douche. "Wanneer de energierekening steeds duurder wordt, maar je kan nu splitten”, schrijft Daisy bij een video met Luca onder de douche...

Duet

Onlangs deelde Luca's zusje, Jada Borsato wat een prachtige stem ze in huis heeft. De actrice en zangeres doet een duet met een collega-zanger en dat zorgt voor mooie reacties. Dat zie je in onderstaande video.

Jada Borsato zingt prachtig duet
1:02
Jada Borsato zingt prachtig duet

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.