Terug

Volg Shownieuws

Vriendinnen Willeke Alberti en Belinda Meuldijk maken luisterboek

Vriendinnen Willeke Alberti en Belinda Meuldijk maken luisterboek

Nieuws

6 mei 2021, 23:11

Willeke Alberti is inmiddels al meer dan zestig jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek- en theaterwereld. Maar een eigen luisterboek, dát had ze nog niet! Samen met vriendin Belinda Meuldijk heeft ze dit op touw gezet. Shownieuws zocht de dames op voor een bijzonder gesprek...

In het luisterboek 'Een leven als een lied' deelt Willeke Alberti openhartig haar leven met tekstdichter en goede vriendin Belinda Meuldijk. Luisteraars krijgen Willekes persoonlijke en professionele lief en leed te horen, in haar rol als dochter, zus, partner, moeder, oma, vriendin, actrice en zangeres.

Gelachen en gehuild

Belinda Meuldijk: “Geboren in corona-tijd, 'Een leven als een lied, het gesproken boek'. Hier zijn we een jaar mee bezig geweest: een luisterboek waardoor wij ontdekten wát de kracht van je stem kan zijn, onze stemmen, die Willekes levensverhaal samen vertellen! Het boek had ik al een tijd geleden geschreven. We wilden er een luisterboek van maken. Maar omdat we vorig jaar de studio niet in konden, begonnen we thuis, op de bank, met de opnames. Er ontstond een intimiteit, de gezelligheid van twee vriendinnen, die heel puur en ongeregisseerd is. Het was een revelatie om de woorden die ik ooit schreef van het papier te zien komen, dankzij Willekes stem. Haar natuurtalent, haar ongekunstelde gevoel! We hebben gelachen en gehuild. Zonder technicus of regisseur, gewoon spontaan. Ik vond het jámmer toen het af was. Er is volgens mij geen enkel luisterboek waarin biograaf en onderwerp sámen te horen zijn. De afstand die de hele wereld werd opgelegd het afgelopen jaar, is wég als je dit hoort...".  

In bovenstaande video vertellen Willeke en Belinda uitgebreid over het persoonlijke luisterboek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.