Terug

Volg Shownieuws

Vrijgezelle Douwe Bob adviseert jonge vrouwen: 'Jullie kunnen me niet aan'

Vrijgezelle Douwe Bob adviseert jonge vrouwen: 'Jullie kunnen me niet aan'

Nieuws

5 juni 2021, 08:27

Douwe Bob is sinds kort weer op de markt, en krijgt naar eigen zeggen een hoop aandacht van de vrouwen. In een bericht op Facebook adviseert de zanger vrouwen hem met rust te laten...

"Willen alle psychologie studerende meisjes woonachtig in Amsterdam Oud-West stoppen met mij berichtjes sturen waarin jullie vragen of ik gezellig een wijntje met je wil drinken", aldus de zanger op Facebook. "Doe jezelf een lol, probeer het niet. Je kan me niet aan."

Breuk

Douwe Bob en Anouk, met wie hij al een aantal jaren een knipperlichtrelatie had, verbraken onlangs hun relatie. Dit vertelt de zanger in de nieuwe Grazia.

"Mijn laatste vriendin Anouk en ik zijn nu niet samen, nee", aldus Douwe. "Maar je weet niet hoe dingen gaan. Ik geloof dat we zielsverwanten zijn. Misschien wordt het ooit weer iets, we blijven van elkaar houden. Maar ik gun haar het beste. Als zij nu een leuke gast tegenkomt, denk ik serieus dat ik heel gelukkig voor haar zou kunnen zijn."

Vorige week deelde de zanger nog bovenstaande video waarop te zien is dat hij het héél gezellig lijkt te hebben met deze man en hem 'mijn schatje' noemt. Douwe maakt er geen geheim van dat hij zowel gevoelens voor mannen als vrouwen kan hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.