Terug

Volg Shownieuws

Vrouw Bruce Willis vraagt paparazzi om hem met rust te laten

Vrouw Bruce Willis vraagt paparazzi om hem met rust te laten

Nieuws

6 mrt 2023, 08:52

Emmy Heming Willis, de vrouw van Bruce Willis, roept paparazzi op om niet meer naar haar echtgenoot te schreeuwen als hij over straat loopt. Ze vraagt om rust voor de acteur waarbij recent frontotemporale dementie werd vastgesteld.

"Deze is voor de fotografen en de cameramensen die proberen exclusieve beelden van mijn echtgenoot te maken als hij buiten is: houd afstand. Ik weet dat het jullie werk is, maar misschien moeten jullie gewoon even afstand houden", schreef de vrouw van de Die Hard-acteur op Instagram. "Roep alsjeblieft niet meer naar mijn echtgenoot om hem te vragen hoe het gaat. Geen 'woohoo' of 'yippee ki yay' meer, gewoon niet meer doen. Geef hem ruimte, gun ons om hem gewoon veilig van A naar B te krijgen."

Een jaar geleden maakten Willis en zijn gezin bekend dat de acteur lijdt aan de ziekte afasie, die zijn vermogen om te spreken, schrijven en taal te begrijpen aantast. Inmiddels kampt de 67-jarige Amerikaan met een vorm van dementie.

In de uitzending van Shownieuws zie je alles over binnenlandse en buitenlandse sterren. Bovenaan is de uitzending van woensdag 1 maart te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.