Terug

Volg Shownieuws

Vrouw Daley Blind vond zwangerschapstraject 'slopend'

Vrouw Daley Blind vond zwangerschapstraject 'slopend'

Nieuws

27 mei 2021, 17:32

Ajacied Daley Blind en zijn vrouw Candy-Rae hebben een prachtig gezin met twee kinderen. Nu onthult de spelersvrouw dat het zwanger worden haar niet makkelijk af ging.

Voorafgaand aan hun huwelijk heeft het stel drie jaar geprobeerd in verwachting te raken. Een 'slopend' proces, aldus Candy-Rae aan Kek Mama.

Teleurstelling

De spelersvrouw probeerde een jaar lang op de natuurlijke wijze zwanger te raken. Toen dit niet lukt volgde er twee jaar van hormoontrajecten in het ziekenhuis. Een periode die er bij het stel flink inhakte. "Elke maand weer die hoop, die spanning: zou het dit keer gelukt zijn? Gevolgd door de keiharde teleurstelling. Ik moest me elke keer weer bij elkaar rapen."

Candy-Rae bleek geen eisprong te hebben. "Op een bepaalde manier ga je er toch vanuit dat het wel lukt, een kind krijgen. Niet dus. Ik bleek geen eisprong te hebben", onthult ze. "Proberen zwanger te worden beheerste mijn leven volkomen."

Zwanger

Begin 2019 raakte Candy-Rae spontaan zwanger, ondanks dat het stel gestopt was met het ziekenhuistraject. Wel was de bruid van Daley Blind nog bezig met acupunctuurbehandelingen, en slikte zij nog steeds hormoonpillen.

"Daley en ik huilden van pure ontlading", laat zij weten. Het stel kreeg een zoontje, Lowen. Zeven maanden na zijn geboorte bleek Candy-Rae opnieuw in verwachting. Negen maanden later verwelkomde het gezin een dochter: Lemae Lourdes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.