Terug

Volg Shownieuws

Vrouw die Marc-Marie Huijbregts mishandelde meldt zich bij politie

Vrouw die Marc-Marie Huijbregts mishandelde meldt zich bij politie

Nieuws

22 aug 2021, 09:09

De vrouw die Marc-Marie Huijbregts begin augustus mishandelde heeft zich gemeld op het politiebureau.

Dit vertelt de cabaretier in zijn podcast Marc-Marie en Aaf Vinden Iets. "Die had zich huilend op de balie geworpen, had spijt en vond het verschrikkelijk. Ze had zichzelf niet in de hand gehad en dat had allemaal redenen", vertelt Marc-Marie. "Maar goed, ze had heel veel spijt."

Het is onduidelijk of de vrouw een straf boven het hoofd hangt. Wel vertelt Marc-Marie dat hem een excuusgesprek met de vrouw werd aangeboden, maar dat hij hiervoor heeft bedankt. "Ik wil haar nooit meer zien."

Mishandeld

De 56-jarige Huijbregts was begin augustus aan het fietsen over de Herengracht en probeerde een langzaam rijdende auto te passeren. "Maar die stuurde juist mijn kant op en toen belde ik", legt hij uit. Vervolgens stapte een vrouw uit die hem begon te slaan. Ook werd hij uitgescholden, vertelt hij in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.