Terug

Volg Shownieuws

Vrouw Jan Dulles reageert op steun: kerst nooit meer 'gezellig'

Nieuws

23 dec 2022, 16:13

Caroline Mol (32), de vrouw van Jan Dulles (47), reageert ook op de berichten die het koppel heeft ontvangen naar aanleiding van het door Jan gegeven interview over zijn overleden dochtertje.

"Wij hebben het niet gekeken. Dat kan ik niet", vertelt de brunette. Ze is alle mensen dankbaar die steun hebben betuigd en lieve woorden hebben geschreven. "Echt super lief om te lezen dat veel mensen nog steeds aan ons meisje denken. Dat moet voor altijd zo blijven. Deze week zal voor mij nooit meer 'gezellig worden'.

Dochtertje overleden

Op 20 december 2020 overleed dochtertje Donna onverwachts toen ze nog maar drie maanden oud was. Meer hierover bekijk je in de video hieronder

Dochtertje Jan Dulles overleden
1:43
Dochtertje Jan Dulles overleden

"Vandaag is de ergste nachtmerrie uitgekomen die je je als ouder kunt voorstellen", schreef de 3JS-zanger op Instagram destijds. "Onze dochter Donna is vanmorgen plotseling overleden. We zijn verslagen."

"Verdere woorden zijn op dit moment overbodig", vervolgt Jan. "Caroline en ik hopen dat iedereen onze privacy zal respecteren en ons de rust gunt dit te kunnen verwerken."

(Foto: instagram carolinemol)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.