Terug

Volg Shownieuws

Vrouw René van der Gijp haalt uit naar minister

Nieuws

14 juni 2022, 15:37

Minouche van der Gijp, de vrouw van René van der Gijp is woest. Op Instagram laat ze weten dat ze de plannen van minister Van Gennip idioot vindt.

Minister Van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheden stelt voor om werkloze jongeren uit Franse voorsteden naar Nederland te halen. Deze jongeren kunnen volgens haar aan de slag in de horeca of in de kassen, maar dat ziet Minouche niet zitten.

"Mijn god! Ze worden steeds gekker...! Nog nooit een idioter plan gehoord... Die wijken daar zijn levensgevaarlijk. We hebben al een tekort aan blauw op straat, laten vluchtelingen op stoelen slapen, woning tekort en ga zo maar door. En dan kom je met dit bizarre plan. Die vrouw spoort niet!"

Vandaag begint tevens het strafproces tegen acht mannen die worden verdacht van een serie gewelddadige overvallen bij onder meer voetbalanalist René van der Gijp. Bekijk de video bovenaan de pagina voor meer over de overval.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.