Terug

Volg Shownieuws

Waarschuwing voor bezoekers Taylor Swift-concerten in Amsterdam

Nieuws

1 juli 2024, 17:10

De gemeente Amsterdam waarschuwt bezoekers van de concerten van Taylor Swift deze week dat ze niet rond de Johan Cruijff ArenA mogen kamperen. Dit doen Taylor Swift-fans namelijk wel vaker (zie video).

De gemeente houdt er rekening mee dat fans mogelijk voorafgaand aan hun concertbezoek in de openbare ruimte willen overnachten, om zo het beste plekje te krijgen.

De Amerikaanse popster Taylor Swift geeft op donderdag, vrijdag en zaterdag concerten in de Johan Cruijff ArenA. Per avond worden 55.000 bezoekers verwacht. Naast een verbod op kamperen, wijst de gemeente mensen er ook speciaal op dat het concert is uitverkocht en dat het geen zin heeft om zonder kaartje alsnog naar het stadion te komen. "Het dak van de ArenA is dicht. U hoort en ziet dus niks van Taylor Swift of het concert." Ook is het vliegen met drones niet toegestaan.

Daarnaast treft Amsterdam maatregelen om de bezoekersstroom in goede banen te leiden. Zo zet de gemeente extra metro's in en mensen worden "gefaseerd" de stations binnengelaten. Op tekstkarren rondom het stadion staan aanwijzingen voor bezoekers over de drukte en waar mensen de EHBO-dienst kunnen vinden. De verkeerslichten rond de ArenA kunnen op rood zodra het te druk wordt. Dit soort maatregelen zijn niet ongewoon tijdens een uitverkocht stadion, zegt een woordvoerster van de gemeente.

Travis Kelce

Het gaat nog altijd heel goed tussen Taylor Swift en haar vriend Travis Kelce (zie onderstaande video). De relatie wordt nu "steeds serieuzer", zegt een bron dicht bij het koppel tegen People.

Taylor Swift zou weer een nieuwe partner hebben
1:52
Taylor Swift zou weer een nieuwe partner hebben

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.