Terug

Volg Shownieuws

Deze BN'er blijkt ex van Sarah van Soelen

Nieuws

10 nov 2021, 19:35

Sarah van Soelen heeft met meerdere BN'ers een relatie gehad. Niet alleen met André Hazes, hoewel hun breuk nog altijd niet bevestigd is, maar ze zou ook met Lars Veldwijk op dates zijn geweest. Ze blijkt echter ook een relatie met een andere ster te hebben gehad...

Sam Hofman, het broertje van Tim Hofman, heeft namelijk lang geleden verkering gehad met de influencer. Dit vertelt hij in zijn podcast BROERS, die hij samen met broertje Rijk Hofman doet. De Holland's Next Top Model-deelnemer zat vroeger in de klas bij Sarah en ze werden zelfs meer dan vrienden.

"Ze had het echt binnen drie dagen uitgemaakt", zegt Sam in de podcast. "Via e-mail ook."

Rijk vraagt vervolgens of hij de e-mail 'alsjeblieft' terug kan zoeken, maar dit blijkt niet meer te kunnen. "Ze heeft mij dus nog een keer gevraagd of ik die mails wilde verwijderen. (...) Ik heb wel gewoon nog alle foto's. Het was een heel knap meisje vroeger."

Breuk met André?

De geruchten dat de relatie tussen Sarah en André op de klippen is gelopen zijn nog steeds niet bevestigd, de socialite lijkt alleen via haar Instagram wel hints te geven over de veelbesproken breuk. Alles hierover zie je in de video hieronder.

Sarah lijkt helemaal klaar te zijn met André
1:19
Sarah lijkt helemaal klaar te zijn met André

Cupping

Sarah heeft de afgelopen tijd een hoop te verduren gehad. De 26-jarige influencer liet dinsdag weten dat zij een stress- en traumabehandeling ondergaat...

Op Instagram legde Sarah uit dat zij een manier heeft gevonden om om te gaan met stress en trauma's. Volgens haar is 'cupping' dé manier om pijn te verlichten, emotioneel en lichamelijk.

"Waarvoor doe ik het? Tegen stress, trauma's, blokkades. Ik cup van alles: mijn benen, buik en rug. Het helpt mij heel erg om weer rustig te worden of weer lekker in mijn vel te zitten", aldus Sarah. Haar hele verklaring zie je in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.