Terug

Volg Shownieuws

WAT GOED: Er komt een nieuw seizoen Chateau Meiland

WAT GOED: Er komt een nieuw seizoen Chateau Meiland

Nieuws

7 jan 2021, 13:34

Wat goeeeeeeed: binnenkort komt er een gloednieuw seizoen van Chateau Meiland! Dat maakt SBS6 vandaag bekend.

Dit voorjaar kan heel Nederland weer genieten van alle hectische avonturen van de familie. Wat we precies te zien gaan krijgen en wat de exacte startdatum wordt van het nieuwe seizoen is nog niet bekend.

Hengelo

Afgelopen seizoen zagen we de familie afscheid nemen van hun Chateau in Frankrijk. Ze pakten de boel in om weer terug te verhuizen naar Nederland, naar Hengelo om precies te zijn. Hoewel het gezin het daar enorm naar hun zin heeft, moeten ze - amper een half jaar na het uitpakken van de verhuisdozen, weer verhuizen.

Oorzaak van het vertrek is problemen rondom het bestemmingsplan. Martien Meiland vertelt daar eind 2020 al over in Linda's Wintermaand. Op de vraag of er 'gedoe met vergunningen' is, reageert Martien: "Ja, dat vind ik wel heel erg, hoor." Hij vervolgt: "Ik had net mijn living klaar, ik heb net het prachtige tijgerbehang er op zitten. Maar ja, dan krijg je brieven van de gemeente. Van de gemeente Bronckhorst: het bestemmingsplan schijnt niet goed te zijn bij ons.

De brieven van de gemeente bleven maar komen en een gehoopte oplossing kwam er niet. Aan de Gelderlander bevestigt Erica Meiland dat de familie Hengelo gaat verlaten. Of de familie teruggaat naar Noordwijk is nog niet bekend, wellicht dat we dat gaan zien in het nieuwe seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.