Terug

Volg Shownieuws

WAT???!! Gus Fring uit Breaking Bad in Groningen!

WAT???!! Gus Fring uit Breaking Bad in Groningen!

Nieuws

23 apr 2017, 22:00

Mister Bad Guy van Los Pollos Hermanos uit Breaking Bad, Gus Fring, is zondagmiddag gespot in Groningen. Julian Mathies (28) en Jelle Beerba (27) kwamen de wereldberoemde acteur gewoon in de buurtsupermarkt tegen, zo meldt de website Sikkom.

Even wat stukken kip halen om te wokken, dachten de mannen. Niks aan de hand, tot ze een moeder tegen haar kindje horen zeggen dat ze een wel heel erg bekend man heeft gezien.

Een BN'er? Nee, het bleek iemand te zijn die de vrouw van Netflix kende. En voorwaar! Niet veel later zag Jelle Giancarlo Esposito (die dus de rol van Gus Fring speelt) door de winkel struinen. Met ietwat lood in de schoenen en aarzeling spraken de mannen de beroemde acteur toch maar even aan... Een selfie? Tuurlijk, geen punt.

Esposito is in Groningen op bezoek en is een paar dagen in de stad. Hij was een van de grote personages in Breaking Bad en is inmiddels ook te zien in de spinoff-serie Better Call Saul.

https://twitter.com/Sikkom050/status/856224511108284416

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.