Terug

Volg Shownieuws

Luisteraars horen vieze Mama Appelsap in Songfestivalnummer S10

Nieuws

6 mrt 2022, 19:06

Er is nu al een 'Mama Appelsap' ontdekt in ons songfestivalnummer van 2022. In De Diepte van S10 horen luisteraars al aan het begin déze tekst...

Een luisteraar vertelt op 3FM dat hij de eerste zin van het liedje maar raar vindt. Hierin zingt S10 volgens hem: "Ken je het gevoel dat, dat je drol er niet uitkomt?"

Uiteraard is dit niet de echte tekst. S10 zingt namelijk: "Ken je het gevoel dat, dat je droom niet uitkomt?"

Je ziet de hilarische beelden van de 'Mama Appelsap' hieronder.

Enthousiaste reacties

Afgelopen zaterdag trad S10 voor het eerst op met haar Songfestivalnummer 'De Diepte'. Kijkers van Matthijs Gaat Door reageren erg enthousiast.

Voor S10 'De Diepte' ten gehore bracht, werd eerst de studio van Matthijs Gaat Door een beetje verbouwd, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina. Daardoor kwam de zangeres in het midden van een lege ruimte te staan en werd ze tijdens het zingen omringd door rode laserstralen. Of de act lijkt op wat ze in Turijn zal laten zien, is niet bekend.

Maar als het aan de kijkers ligt, neemt ze de lasers mee naar Italië. "Vette visual met die lasers bij S10. Hoop dat dit team mee gaat naar het Songfestival", schreef een kijker op Twitter. Iemand anders tweette enthousiast: "Zou zomaar een heuse kanshebber kunnen zijn om (...) te winnen."

Afgelopen week bracht de zangeres haar Eurovisionhit uit en zelfs internationaal werd daar ontzettend positief op gereageerd. Je ziet het in de video hieronder.

Internationale reacties op S10
0:58
Internationale reacties op S10

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.