Terug

Volg Shownieuws

Renze en Fidan moeten stoppen met De Vooravond

Renze en Fidan moeten stoppen met De Vooravond

Nieuws

10 juni 2021, 16:24

Fidan Ekiz en Renze Klamer zijn van de presentatie van De Vooravond afgehaald. In het nieuwe seizoen worden ze vervangen door andere presentatoren.

Dit maakt de NPO volgens het AD donderdagmiddag bekend. Directeur Content BNNVARA Gert-Jan Hox zegt dat het programma de ‘urgentie mist die we zoeken’.  "Na twee seizoenen hebben we besloten te stoppen met de presentatie door Renze Klamer en Fidan Ekiz. Zij zijn als duo met in elkaar in het diepe gesprongen, vulden elkaar goed aan en hebben het programma een eigen karakter gegeven. Dat heeft goede gesprekken en spraakmakende momenten opgeleverd, maar toch moeten we vaststellen dat het programma de urgentie mist die we zoeken."

De opvolgers van Renze en Fidan worden Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Ze gaan niet als presentatieduo, maar afwisselend presenteren.

Renze heeft inmiddels op Twitter verbouwereerd gereageerd.

De bedoeling is dat in het nieuwe programma wordt geleid door "één presentator die er scherp bovenop zit en het gesprek van de dag voert én bepaalt". Het is wel de bedoeling dat Renze en Fidan andere programma's gaan ontwikkelen. Hierover is BNNVARA met de twee in gesprek.

De Vooravond volgde DWDD op toen Matthijs van Nieuwkerk besloot daarmee te stoppen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.