Terug

Volg Shownieuws

Weer felle kritiek op 'oprechtheid' Bachelor-Tony Junior

Weer felle kritiek op 'oprechtheid' Bachelor-Tony Junior

Nieuws

6 aug 2021, 15:46

De oprechtheid van 'Bachelor' Tony Junior wordt wederom in twijfel getrokken door één van de singles die meededen aan het programma. Na felle kritiek van Bachelor-Roos, doet nu ook de laatste afvaller haar beklag...

Dit artikel bevat spoilers van de laatste aflevering van De Bachelor

De zoektocht naar het hart van Tony stopte deze week abrupt voor Sara, die door de dj naar huis werd gestuurd tijdens de laatste rozenceremonie. Ook zij kan zich vinden in de beschuldigingen van de afvaller van vorige week, die vond dat Tony 'twee gezichten had'.

"Ik snap wat Roos bedoelt", onthult Sara in de podcast van Kiki Düren, na de beschuldigingen van Roos die te zien zijn in de video bovenaan deze pagina. "Ik dacht op het begin dat hij oprecht was en dat hij echt op zoek was naar de liefde, maar natuurlijk heb je naarmate je terug bent in Nederland wel je twijfels. Dan gebeuren er dingen en hoor je wat en ga je wel twijfelen of hij wel echt op zoek is naar de liefde."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.