Terug

Volg Shownieuws

Weinig romantiek tussen Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Weinig romantiek tussen Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Nieuws

12 okt 2021, 19:48

Jim Bakkum en Bettina Holwerda lijken hét perfecte koppel, maar ook bij hen loopt de relatie ook wel eens stroef. Dat onthult Jim in de nieuwe Veronica Superguide.

De tortelduifjes - die twee kinderen hebben - zijn inmiddels tien jaar getrouwd. Alleen is de romantiek tussen de twee de afgelopen tijd ver te zoeken. "De laatste jaren gaan bij ons niet de boeken in als de beste jaren", vertelt de acteur openhartig. "We zijn druk met werk, de kinderen. Onze jongste had ook nog extreme verlatingsangst, waardoor je niet even lekker met z'n tweetjes weggaat."

Prioriteit stellen

Volgens Jim werkt zijn drukke schema ook niet mee. "Een fulltime job, het vaderschap. Dan krijg ik van het kleinste dingetje kortsluiting. De afgelopen weken waren bijvoorbeeld te druk, waardoor ik uiteindelijk besloot om de sportschool twee weken af te zeggen. Mijn trainingen zijn normaal gesproken heilig, maar soms moet je gewoon een prioriteit stellen."

Toch maakt de acteur zich niet heel erg zorgen om zijn relatie met Bettina. "Geduld is dan een schone zaak, de tijd voor elkaar komt wel weer."

Op de gevoelige plaat Eerder dit jaar sprak William Rutten nog met Jim voor de online serie Op de gevoelige plaat en dat interview is in de video hierboven te zien.

Bron foto: Instagram / Jim Bakkum

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.