Terug

Volg Shownieuws

Wendy van Dijk staat stil bij groot verlies

Wendy van Dijk staat stil bij groot verlies

Nieuws

9 okt 2020, 16:42

Wendy van Dijk staat vandaag stil bij het overlijden van haar vader Jaap. Ze mist hem nog iedere dag. In 2006 overleed hij na een ziekbed van acht maanden aan de gevolgen van darmkanker. Vandaag zou hij 78 jaar zijn geworden.

Wendy is altijd ontzettend hecht geweest met haar vader. Op social media staat ze met een emotionele tekst stil bij zijn geboortedag. Ze schrijft: "9 oktober. Vandaag zou mijn liefste papa Jaap van Dijk 78 jaar zijn geworden! Bizarre gedachte.. jij als 78 jarige. Wat had ik je graag in je leuke pretogen gekeken en wat hadden we gelachen om het feit dat je ‘ineens’ al 78 was. Je had er top fit uitgezien! Kijk maar naar mama.. die is met haar 76 fitter dan ooit. Je schepte altijd al op dat er bijna geen grijze haren te vinden waren op jouw hoofd. Ik begreep als kind écht niet dat dat best bijzonder was. Nu wel! Holy. Ik ben 49 en heb meer grijze haren dan jij ooit had."

Ook staat Wendy in haar tekst stil bij hun gezamenlijke passie: de televisie. "Je genoot altijd enorm van nieuwe programma’s die ik maakte. Hart in Aktie vond je geweldig, Ushi stond voor jou bovenaan, ik hoor nog altijd je schaterlach:-) En als kind keken we samen naar Wie van de Drie. Ik zat als klein meisje naast je op de bank en genoot van die zelfde schaterlach. Ik ga Wie van de Drie presenteren pap en wat had je daar naar uitgekeken. Vanavond, op jouw verjaardag maken we dat op tv groots bekend. Ik hoop dat je nog altijd zo trots op me bent. Hou van jou."

Volgers van Wendy steken haar een hart onder de riem op deze dag. Zo schrijft iemand: "Oh, een brok in mijn keel! Wat mooi geschreven. En wat fijn dat de cirkel zo rond is." Iemand anders schrijft: "Heel veel sterkte en liefde! Trots zal hij zeker zijn, je lijkt mij een geweldige vrouw!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.